RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Divendres 03 Juliol 2015 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
imagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagenimagen
notícies
Dilluns 11 Gener 2010 enviarimprimirCompártelo en TwitterCompártelo en Facebook
Osvaldo: "Espero fer-ho bé i poder quedar-me”
 
Pablo Daniel Osvaldo s'ha presentat aquesta tarda com a nou jugador del RCD Espanyol, i ho ha fet deixant clar en primer lloc que el club blanc-i-blau ha estat sempre l'opció que més li seduïa i que per això l'ha escollit davant les altres moltes propostes que ha rebut: "Des del primer moment vaig voler venir aquí. M'agradava aquesta opció, i sempre van mostrar un gran afecte i una gran atenció." També ha volgut afegir el seu agraïment als que han fet possible el seu aterratge en el club perico: "Estic molt content de ser aquí. L'Espanyol ha fet un esforç enorme, i vull agrair a l'entitat, als meus representants i a Ramón Planes el que han fet. Espero que comenci aquí una carrera més llarga i quedar-me molt temps". Una carrera que comença just un dia abans del seu aniversari: "És un molt bon regal. Comença una nova història per a mi. Demà és un motiu més per festejar".

En termes molt similars s'ha expressat el president del club, Daniel Sánchez Llibre, que ha explicat el sentir de la direcció esportiva i el Consell, representat en l'acte per l'adjunt a la presidència, Ramón Condal, el conseller responsable de la parcel•la esportiva, Germán de la Cruz, els consellers Sergio Oliveró, Rafael Entrena i Francesc Ciprés, i el conseller delegat Joan Collet. Sánchez Llibre ha explicat així que "la cessió és fins al 30 de juny d'aquesta temporada, encara que espero que pugui estar molts anys aquí. Però hem de ser conscients que té contracte amb el Bolonya i veurem què passa d'aquí a llavors".

Osvaldo ha valorat molt positivament el fet de trobar-se en la plantilla amb diversos compatriotes, una cosa que pot resultar molt beneficiosa per a la seva adaptació: "És important, i m'ha ajudat en la decisió, però el que realment m'interessava era el projecte del club. Vinc amb la intenció d'ajudar en el que pugui a l'equip. Espero oferir el millor de mi". En aquest mateix sentit, l'atacant, no vol avançar xifres ni parlar de si mateix, ja que "espero parlar al camp".

Una altra variable que atreia molt Dani Osvlado ha estat la possibilitat de recalar en la Lliga espanyola, un campionat que creu s'adapta més al seu estil de joc: "Pot ser que el futbol espanyol sigui més fàcil per a meu. Per al meu gust és molt més vistós. Espero que sigui la meva Lliga i el meu futbol".

No l'espanta ni l'exigència ni la competitivitat, i és plenament conscient que hi ha moltes esperances dipositades en ell. "Estic tranquil encara que sé que se m'exigeixen gols. L'important és que guanyem i que sumem molts punts. En el personal si em toca fer molts o pocs gols no m’ho prenc com una pressió. Si se m'exigeix serà per alguna cosa. Només espero complir".

De l'Espanyol, ha reconegut, sap el que li han explicat i el que ha vist per televisió, però una cosa sí li crida l'atenció del nostre club, i no és cap altre que el suport de la grada. "Sé que la gent ajuda molt a l'equip, encoratja molt. Això ho tinc molt clar".

El seu pas pel futbol italià, ha assegurat també, l'ha marcat com a futbolista: "En el Calcio he passat per moments bonics i altres de no tant. Em va servir tant a nivell personal com professional, i també m'ha donat l'oportunitat de jugar en la selecció d'Itàlia".

També ha pres la paraula el director esportiu de l'Espanyol, Ramón Planes, que ha reiterat que Osvaldo ha estat sempre la primera opció de la secretaria tècnica: "Ens ha d'aportar una eina més d'atac. És un futbolista que seguim des de fa dues temporades. Ho vaig veure en el torneig de Toulon amb la selecció italiana i de seguida ens va cridar l'atenció. Se'ns han ofert molts jugadors, però una vegada més hem estat valents, ell ve a ajudar i és un bon complement al que tenim."

Planes ha indicat també que el club s'ha reservat la possibilitat d'allargar el préstec durant un any més a la finalització de la present cessió, en la qual s'així mateix es contempla una opció de compra.

En un altre ordre de coses, el responsable de la parcel•la esportiva ha assegurat que el pla de l'entitat és no reforçar-se més durant aquest període hivernal: "La idea és quedar-nos tal com estem ara", ha assegurat a més de voler "agrair l'esforç que ha fet el Consell d'Administració. Confiem en l'equip que tenim. Però també sabem que el mercat de gener és obert i sempre poden passar moltes circumstàncies".
galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
Multimèdia
Necesita Flash Player para ver el contenido.
ALTRES NOTíCIES
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte