RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dimarts 07 Juliol 2015 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
imagenimagenimagenimagenimagen
notícies
Diumenge 30 Novembre 2008 ficha técnicaenviarimprimirCompártelo en TwitterCompártelo en Facebook
Márquez, cessat
 
La Comissió Delegada de l’Espanyol, en la qual també ha participat el director esportiu del club, Francisco Herrera, ha pres la determinació de cessar a Bartolomé Márquez, tal com ja li ha estat comunicat al fins ara tècnic del primer equip. Tampoc continuarà el preparador físic, Xavi Pedrero, com ha comentat Herrera en la roda de premsa posterior a la reunió.

L’entrenament de l’equip previst per a aquest dilluns a les 11 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià es manté i serà dirigit pel segon entrenador, Òscar Perarnau. S’espera, malgrat això, que Márquez pugui passar abans a acomiadar-se dels jugadors.

Paco Herrera ha insistit en la idea que el club es concedeixi un termini de 48 hores per determinar qui serà el substitut de Márquez al front de la banqueta, “un marge raonable perquè dimecres pugui estar ja dirigint al primer equip”.

Sánchez Llibre ha aprofitat per agrair el tarannà mostrat per Márquez i ha assenyalat que “és una persona que ha sabut entendre al segon la situació que s’havia creat. He de donar-li les gràcies pel que m’ha dit en aquests moments tan complicats”.
galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
Multimèdia
Necesita Flash Player para ver el contenido.
ALTRES NOTíCIES
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte