RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dissabte 04 Juliol 2015 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
imagenimagenimagenimagen
notícies
Dimarts 15 Juliol 2014 enviarimprimirCompártelo en TwitterCompártelo en Facebook
Felipe Caicedo, nou fitxatge
El davanter signa per dues temporades i es desplaçarà a Garòs aquest mateix dimecres per unir-se a l’stage del primer equip
 
Felipe Caicedo (Guayaquil, Equador, 05/09/1988) s'ha convertit en nou jugador de l'Espanyol després de l'acord final assolit aquest dimarts a la tarda.

El davanter equatorià, que ha tancat el seu traspàs a les oficines del Power8 Stadium amb Joan Collet, president del RCD Espanyol, ha signat per dues temporades i s'incorporarà immediatament a la disciplina del primer equip.

El golejador llatinoamericà passarà aquesta nit a Barcelona però viatjarà a Garòs aquest mateix dimecres, pel que la seva presentació oficial davant l'afició i els mitjans de comunicació es durà a terme la propera setmana en dia i hora per concretar, un cop el primer equip hagi conclòs l'estada a Garòs.

Caicedo arriba a l'Espanyol amb la carta de llibertat, després de desvincular-se contractualment de l'Al-Jazira de Qatar, club pel qual va fitxar procedent del Lokomotiv de Moscou. El davanter equatorià és un conegut de la Lliga espanyola després d'haver actuat com a cedit al Màlaga i al Llevant, on va coincidir com a jugador amb Sergio González, actual tècnic del primer equip de l'Espanyol.

Benvingut i molta sort, Felipao!
galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
Multimèdia
Necesita Flash Player para ver el contenido.
ALTRES NOTíCIES
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte