RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dissabte 04 Juliol 2015 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
imagenimagenimagen
notícies
Dijous 21 Març 2013 enviarimprimirCompártelo en TwitterCompártelo en Facebook
L’Estadi RCDE, premiat com el millor de Primera
Aficiones Unidas, l’associació espanyola de federacions de penyes de futbol, el reconeix com l’estadi amb les millors facilitats i comoditats per als espectadors
 
El millor Estadi de Primera Divisió. Aquest és el reconeixement que li ha atorgat l’AFEPE – Aficiones Unidas (Associació de Federacions Espanyoles de Penyes de Futbol), a l’Estadi RCDE. Es tracta de la primera edició d’aquest premi, que correspon a la temporada 2011-12 i que s’ha donat a conèixer aquesta setmana, després que totes les federacions de penyes votessin pels estadis en què, al seu parer, millor es tracta a les aficions visitants i als espectadors en general.

Els penyistes i aficionats d’arreu d’Espanya han hagut de valorar els 20 estadis de Primera de la temporada passada tenint en compte la facilitat en la compra d’entrades, els accessos, la qualitat de les instal•lacions, la seguretat, i el tracte dels professionals del club i de l’afició local envers els visitants. A més, es valora en general el tracte del club i de la Federació de Penyes amb les aficions visitants. Tenint en compte tots aquests paràmetres, l’Estadi RCDE ha rebut més votacions que cap altre i ha estat considerat com el millor Estadi de Primera Divisió.

El premi d’Aficiones Unidas a l’Estadi RCDE no és el primer que rep el RCD Espanyol i la seva afició de part de l’associació que representa als aficionats i penyistes de la Lliga. El maig del 2011, la Lliga de Futbol Professional (LFP) i Aficiones Unidas van premiar la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol (FCPE) amb el distintiu ‘Jugador nº 12’ pel treball realitzat en favor de la tolerància, el joc net i el respecte entre aficions. La FCPE, que va fer partícip d'aquell primer reconeixement a totes les penyes, a la Curva i als socis del club, veu ara també reconeguda de nou la seva tasca amb el premi dels seus companys penyistes d’arreu d’Espanya a l’Estadi RCDE. Sens dubte, es tracta d’un reconeixement fruit de l’esforç comú del club i de la seva afició per fer de Cornellà-El Prat un estadi on es viu el futbol amb un sentiment i passió tan i tan especials.

L’Estadi RCDE ha rebut molts reconeixements des de la seva inauguració, destacant-hi el “Stadium Business Award 2010”, que el va convertir en la millor instal•lació esportiva del món d’aquell any, després d’imposar-se en una tria de més de mil candidatures. Amb el reconeixement d’Aficiones Unidas es demostra que l’Estadi RCDE segueix millorant les seves prestacions i que l’espectador assisteix a l’espectacle esportiu amb plenes garanties de comoditat, seguretat i gaudi del joc.

El premi serà entregat en els prolegòmens del partit que enfrontarà el RCD Espanyol i la Real Sociedad per part del president d’AFEPE – Aficiones Unidas i serà recollit conjuntament pel president del club, Joan Collet, i el president de la FCPE, Alberto Ariza.

galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
ALTRES NOTíCIES
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte