RCDE Flickr
RCDE instagram
RCDE google plus
RCDE youtube
RCDE rss
RCDE twitter
RCDE facebook
Català - Castellano
Mida font: A A A
Dijous 02 Juliol 2015 BOTIGA - SHOP | ABONAMENTS
cabecera
imagenimagenimagen
notícies
Divendres 27 Juliol 2012 enviarimprimirCompártelo en TwitterCompártelo en Facebook
"És el repte més important de la meva carrera"
Capdevila reconeix que "als 34 anys tinc més responsabilitat i se m'ha d'exigir més"
 
Joan Capdevila ha tingut un dia absolutament atrafegat. Revisió mèdica a fins a migdia, d'allà a l'estadi de Cornellà-El Prat per acabar de signar tota la documentació, un petit marge (realment petit) per dinar alguna cosa i de camí a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià per ser presentat oficialment com a nou jugador, entrar al vestidor amb el temps just per canviar-se i a entrenar amb l'equip a les 17.30 hores.

"Aquest és el repte més important de la meva carrera", ha reconegut Capdevila durant la seva presentació. "Ara mateix només penso en lluitar cada dia. Als meus 34 anys tinc més responsabilitat i sé que se m'ha d'exigir molt més. Espero estar a l'altura. Em sento amb moltes forces i ganes i amb una il•lusió que feia temps no tenia", ha comentat el defensa, que lluirà el dorsal 18.

El defensa català també ha argumentat que, tretze anys després, torna a casa, d'on va sortir per emprendre una important carrera que l'ha portat a l’At.Madrid, Deportivo, Vila-real i Benfica i ha reconegut que "em farà molta il•lusió que el meu fill em vegi amb la samarreta del Espanyol i que pugui venir amb mi al camp".

Capdevila ha insistit que "fa tretze temporades que vaig deixar l'Espanyol i he vingut a jugar en contra diverses vegades. Ara he tornat per ser un més, per sumar amb el grup i espero que la gent pugui estar contenta amb el meu esforç".
galeria d'imatges
Necesita Flash Player para ver el contenido.
Multimèdia
Necesita Flash Player para ver el contenido.
ALTRES NOTíCIES
Sala de premsa
Patrocinadores 2015 - 2016 La Caixa Canal + Joma Power 8 Cancún Estrella Damm
Pàgina Oficial © RCD Espanyol de Barcelona S.A.D. Tots els drets reservats. Tlf 932 927 700   Avís legal | Contacte